Home

Microsec

Építs velünk bizalmat!

Szeretnéd munkáddal egy olyan innovatív informatikai vállalat piaci növekedését támogatni, amelynek műszaki megoldásai adják az alapot a hiteles, gyors és biztonságos e-ügyintézéshez?
Tudj meg rólunk többet ...

Munkatársat keresünk, aki a fejlesztőcsapattal együttműködve hozzájárul a cégbírósági és céginformációs rendszer mindennapi működtetéséhez és korszerűsítéséhez.

Téged keresünk, ha:

 • Könnyen átlátod a rendszereket és a folyamatokat, és újító ötleteiddel igyekszel azokat még jobbá tenni.
 • Rendszerben szemléled a világot, precíznek tartod magad, jó a problémamegoldó és analitikus képességed, valamint ég benned a folyamatos tanulási és fejlődési vágy, ami egyben a belső motivációd is.
 • Jártas vagy rendszerspecifikáció és az informatikai rendszerekhez kapcsolódó egyéb dokumentációk készítésében. Megérted az XML fájlok tartalmát és otthonosan mozogsz az SQL lekérdezésekben.
 • A felfedezett hibákat igyekszel gyorsan megoldani, de itt még nem állsz meg, hiszen addig nem nyugszol, amíg az okát fel nem deríted, mert ezzel megakadályozod, hogy újra előforduljon.
 • Felsőfokú végzettséggel és rendszerszervezői tapasztalattal rendelkezel.

Feladataid lesznek:

 • A termékcsapat tagjaként felméred, rendszerezed, specifikálod, és előkészíted az ügyfél (cégbíróságok) számára fejlesztett és üzemeltetett informatikai rendszerek és alkalmazások fejlesztési igényeit. Ehhez megszervezed és lebonyolítod a rendszerspecifikáció elkészítéséhez szükséges megbeszéléseket, valamint Jira-ban rögzíted a fejlesztési feladatokat a kéthetes sprintekben dolgozó programozók számára.
 • Kapcsolatot tartasz a külső rendszerek fejlesztőivel, rendszerszervezőivel, elkészíted az adatcsere interface-ek specifikációját, és koordinálod az új adatkapcsolatok bevezetését.
 • Feltérképezed a kapcsolódó üzleti folyamatokat, ami alapján elkészíted és frissíted a folyamatábrákat, leírásokat. Arra számítunk, hogy idővel egyike leszel azon kollégáinknak, aki részleteiben ismeri a rendszerekkel támogatott üzleti folyamatokat és a kapcsolódó jogszabályokat.
 • Ellenőrzöd és teszteled, hogy az elkészült funkciók a specifikáció szerint működnek-e. Azonosítod, kivizsgálod és reprodukálod az alkalmazásokban fellépő folyamati és rendszer hibákat, ami alapján kidolgozol javítási és elkerülési megoldásokat is.
 • Részt veszel a rendszertervek, fejlesztési dokumentációk elkészítésében és naprakészen tartásában, összeállítod és frissíted a felhasználói kézikönyveket, oktatod a kulcsfelhasználókat.
 • Munkádat tíz fős csapat tagjai segítik és támogatják.

Mindezért cserébe:

 • Versenyképes jövedelmet és kiemelkedő béren kívüli juttatásokat adunk.
 • Fiatal, dinamikus, újító szellemű csapatunk tagjaként részt vehetsz magas színvonalú, a digitális világot megalapozó megoldások, szolgáltatások nyújtásában és megteremtésében.
 • Barátságos, támogató szervezeti háttérrel biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlődésed.
 • Rugalmas munkaidőben, modern irodai környezetben (Graphisoft Park) és 50%-ban home office-ból is dolgozhatsz.
 • Irodánk kerékpárral, motorral, autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető, a mélygarázsban parkolási lehetőséggel, biciklis öltözővel várunk.

Amennyiben a fentiek felkeltették a figyelmedet, úgy kérjük, hogy fényképes pályázatodat a jövedelemigény megjelölésével a hr@microsec.hu címre küldd el számunkra. Minden pályázatra válaszolunk és jelezzük, hogy mi a következő lépés a kiválasztási folyamatban.

Pályázati anyagod elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a Microsec zrt. – mint adatkezelő – munkaerő-felvétel céljából a pályázatodban szereplő, a Microsec zrt. rendelkezésére bocsátott személyes adataidat megismerje, és azokat kezelje. Tájékoztatunk, hogy a Microsec zrt. a beküldött pályázati anyagot az elküldéstől számított legfeljebb 1 évig őrzi meg annak érdekében, hogy munkaerő-felvétel céljából számodra megkeresést küldhessen. Adataid kezelésével kapcsolatban bármikor tájékoztatást kérhetsz az adatvedelmitisztviselo@microsec.hu címen, kérheted továbbá adataid helyesbítését és törlését, valamint tiltakozhatsz az adatkezelés ellen.

Scroll to Top