Legyen a munkatársunk!

Az inspiráló légkört az Európa-szerte elismert PKI szakértő csapat, és a folyamatos szakmai kihívások jelentik. A Microsec kiemelkedő szerepet tölt be az elektronikus aláírás, azonosítás, titkosítás és SSL/TLS tanúsítványok fejlesztésében. 2007 óta az európai elektronikus aláírás szabványok és szabályok megalkotásáért felelős szervezet, az ETSI teljes jogú tagja. Leendő munkatársainknak lehetőségük van a folyamatos szakmai fejlődésre, amelyet a barátságos, támogató szervezeti háttér biztosít. A Microsec versenyképes jövedelmet és kiemelkedő béren kívüli juttatásokat nyújt minden munkavállalójának.

Ha szeretne egy folyamatosan fejlődő, magyar tulajdonú IT cégnél dolgozni, legyen a munkatársunk!

Microsec iroda

Irodánk Budapesten a Graphisoft parkban található, ami tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral is kiválóan megközelíthető kulturált munkakörnyezetet jelent. A kerékpárral érkezők fedett tárolóban helyezhetik el biciklijüket, öltöző és zuhanyzó is rendelkezésükre áll.

Dinamikus, összetartó csapat vagyunk, aktuálisan meghirdetett pozícióinkra várjuk a szakterületükön naprakész, munkájuk iránt elkötelezett kollégákat!

Scroll to Top