Home

Microsec

Csatlakozz hozzánk!

Kik vagyunk?

A Microsec zrt. 1984-es alapítása óta a hazai informatikai piac aktív szereplője. Kulcsszerepet töltünk be a PKI technológián alapuló megoldások – elektronikus aláírás, időbélyegzés, titkosítás, SSL/TLS tanúsítványok, járművek közötti biztonságos kommunikációt biztosító rendszerek – fejlesztésében. Cégünk fejleszti és üzemelteti a cégbíróságok informatikai rendszerét, az online céginformációs szolgáltatást és az elektronikus cégeljárást. Egyike vagyunk az európai szintű minősített bizalmi szolgáltatóknak. A Microsec 2007 óta az európai elektronikus aláírás szabványok és szabályok megalkotásáért felelős szervezet, az ETSI teljes jogú tagja. Bővülő feladatainkkal összhangban létszámban is folyamatosan növekszünk.

Miért jó nálunk dolgozni?

Az inspiráló légkört az Európa-szerte elismert PKI szakértő csapat és a folyamatos szakmai kihívások jelentik. Leendő munkatársainknak lehetőségük van a szakmai fejlődésre, amelyet a barátságos, támogató szervezeti háttér biztosít. Munkavállalóinknak versenyképes jövedelmet és kiemelkedő béren kívüli juttatásokat nyújtunk, és biztosítjuk a szakmai fejlődéshez szükséges képzéseken, szakmai fórumokon való részvétel lehetőségét.

Szívesen csatlakozna egy folyamatosan fejlődő, magyar tulajdonú IT cég csapatához? Várjuk jelentkezését nyitott pozícióinkra!

Irodánk Budapesten a Graphisoft parkban található, ami tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral is kiválóan megközelíthető kulturált munkakörnyezetet jelent.

Microsec iroda

Dinamikus, összetartó csapat vagyunk, a jobb oldali listában meghirdetett pozícióinkra várjuk a szakterületükön naprakész, munkájuk iránt elkötelezett kollégákat!

Scroll to Top