Home

Microsec

PKI tanácsadás

PKI (Public Key Infrastructure) tanácsadásunk keretében szakmai segítséget nyújtunk a nyilvános kulcsú infrastruktúra kiépítéséhez, rendszerintegrációjához és üzemeltetéséhez. Tanácsadással és oktatással támogatjuk az elektronikus aláírás eszköz- és szolgáltatásrendszerének igénybevételét és használatát. A PKI témakörében teljes körű tanácsadási szolgáltatást nyújtunk, mely az elektronikus aláírás mellett kiterjed az elektronikus archiválásra, és a PKI technológia rendszerszintű használatára is.

HSM tanácsadás és support

A HSMs (Hardware Security Modules) olyan speciális hardver eszközök, melyek biztonsági, kriptográfiai és kulcsmenedzsment funkciókat látnak el. A HSM tanácsadás keretében vállaljuk az eszköz használatához szükséges integrációs követelmények, ajánlások, finomhangolási alapelvek meghatározását és kidolgozását. A HSM support szolgáltatásunk keretében technikai támogatást nyújtunk a modul üzemeltetéséhez, és igény esetén vállaljuk a HSM integrációját és működtetését is.

A Microsec saját rendszereiben évek óta használ Hardware Security Modulokat, és számos ügyfelünk számára nyújtottunk már műszaki segítséget a HSM használatához, így szakembereink célirányos szaktudással rendelkeznek a rendszerszintű integrációban és a hatékony üzemeltetésben.

Várjuk kérdéseit a PKI tanácsadással kapcsolatban!

Scroll to Top