Home

Microsec

Megbízható tanúsítványok széles körű böngészőtámogatással

Az weboldal-hitelesítő tanúsítványok segítségével biztonságos adatátviteli csatorna alakítható ki a weboldalak és a felhasználók számítógépe között. A Microsec e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató által kibocsátott szervezet és domén ellenőrzött (OV) és minősített (EV) weboldal-hitelesítő (SSL/TLS) tanúsítványok a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is megfelelnek.

Tanúsítványainkat valamennyi böngészőprogam - a Google Chrome, a Mozilla Firefox, a Microsoft Internet Explorer és Edge, valamint a Safari - elfogadja.

Bővebb információ a böngészőtámogatásról

Miért minket válasszon?

  • Ügyfeleinket rendkívül rövid határidővel szolgáljuk ki.
  • Tanúsítványainkat valamennyi böngészőprogramok és operációs rendszer elfogadja.
  • Teljeskörű technikai támogatást nyújtunk.
  • Weboldal-hitelesítő tanúsítványaink a Google Certificate Transparency követelményeknek, valamint minden egyéb nemzetközi és magyar jogszabályoknak, műszaki szabványoknak egyaránt megfelelnek.

Már elérhetők a PSD2-specifikus minősített weboldal-hitelesítő és bélyegző tanúsítványok

A minősített PSD2-specifikus weboldal-hitelesítő tanúsítványok már elérhetők a fizetési szolgáltatók, köztük a harmadik félnek számító szolgáltatók (TPP-k) és fizetési számla szolgáltatók (ASPSP-k) számára. A tanúsítványok megfelelnek valamennyi, a PSD2 irányelvből következő előírásnak és kapcsolódó műszaki szabványnak.

Google Certificate Transparency támogatás

A webböngésző fejlesztők, közöttük elsőként a Google, kidolgozott egy új biztonsági rendszert, mely Certificate Transparency néven új RFC-ként elfogadásra került. A rendszer lehetőséget biztosít a hibásan kiadott, illetve rosszindulatú célra használt weboldal-hitelesítő tanúsítványok felfedezésére. Így 2018 májusától már csak az ilyen tanúsítvánnyal ellátott weboldalakat mutatja biztonságosnak a Google böngészője. A weboldal-hitelesítő tanúsítványaink megfelelnek mindezen követelményeknek és biztosítják weboldala optimális védelmét.

Elérhető SSL/TLS tanúsítványok

OV SSL/TLS EV SSL/TLS OV Wildcard OV UCC OV Extra UCC
1 domén hitelesítése 1 domén hitelesítése 1 domén és az összes aldomén hitelesítése 3/5/8/ domén hitelesítése 13/20 domén és 1/3 wildcard hitelesítése
Adatok valódiságának ellenőrzése Adatok valódiságának fokozott ellenőrzése (EV) Adatok valódiságának ellenőrzése Adatok valódiságának ellenőrzése Adatok valódiságának ellenőrzése
Domain és szervezet ellenőrzés Domain és szervezet fokozott ellenőrzés Domain és szervezet ellenőrzés Domain és szervezet ellenőrzés Domain és szervezet ellenőrzés
      Ingyenes módosítás évente 1x Ingyenes módosítás évente 3x

Weboldal-hitelesítő (SSL/TLS) tanúsítványok igénylése

Scroll to Top