A második pénzforgalmi irányelvből következő azonosítási és információ biztonsági feladatokra a Microsec PKI technológián alapuló megoldásokat kínál, melyek magas fokú biztonságot jelentenek az ügyfelek és a PSD2 szerint működő fizetési szolgáltatók (PSP-k) számára. Az európai gazdasági térségben (EGT) működő pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó társaságok meghatározó részérének 2019. őszétől biztosítania kell, hogy az ügyfél adatvagyonhoz harmadik félnek számító pénzügyi szolgáltatók férhessenek hozzá. Ezt hat hónappal megelőzően, azaz 2019. tavaszától az úgynevezett „nyitott bankolás” műszaki elérhetőségét, tesztelhetőségét biztosítani kell.

A PSD2 irányelv mentén létrehozott műszaki szabványoknak megfelelően kialakított teszt és minősített tanúsítványok már elérhetőek.Tanúsítványaink eIDAS rendeletnek megfelelően minősítettek, és bizalmi szolgáltatóként szerepelünk az EU Bizalmi Listán.

PSD2-specifikus teszt tanúsítvány igénylés

PSD2-specifikus minősített bélyegző és weboldal-hitelesítő tanúsítvány igénylés

PSD2-specifikus minősített tanúsítványok hitelintézeteknek (ASPSP) és harmadik feles pénzügyi szolgáltatóknak (TPP)

Tanúsítványaink lehetővé teszik a fizetési szolgáltatók, köztük a harmadik félnek számító szolgáltatók (TPP-k) és fizetési számla szolgáltatók (ASPSP-k) számára, hogy megfeleljenek a PSD2 irányelvből következő előírásnak és kapcsolódó műszaki szabványnak, biztosítsák a kommunikáció hitelességét, titkosságát, valamint integritását, továbbá a tranzakciókról akár joghatással bíró bizonyítékokat is képezhessenek.

999 €*
2 éves díj

PSD2
TANÚSÍTVÁNY CSOMAG

  • TPP és ASPSP számára
  • SSL/TLS tanúsítvány (EV QWAC)
  • Minősített bélyegző tanúsítvány (QSealC)
  • Grátisz teszt tanúsítványok
400 €
2 éves díj

PSD2
TESZT TANÚSÍTVÁNY
CSOMAG

  • TPP és ASPSP számára
  • Teszt SSL/TLS tanúsítvány
  • Teszt bélyegző tanúsítvány
  • OCSP és CRL teszt környezet

*Akciós ár az első 2 évre. A következő előfizetési ciklus ára 2590 €

Erős ügyfél-hitelesítő eszköz (SCA) PKI alapokon

PassByME Mobile ID - A PSD2 irányelv alapján létrehozott műszaki előírásoknak megfelelő erős ügyfél-hitelesítő eszköz.

A szolgáltatás alkalmas az ügyfél hozzájárulás begyűjtésére, tranzakció jóváhagyásra, PDF aláírásra és tömeges aláírásra is. A mobil eszközzel adott hozzájárulás (consent) közvetlenül kapcsolódik a dokumentumhoz: szabványos, személyhez kötött, biztonságos, interaktív, ezért több mint egy PSD2 irányelvnek megfelelő erős ügyfél-hitelesítő eszköz, PKI alapokon.

PSD2 tanúsítványellenőrző eszközkészlet

A Microsec robusztus és testre szabható megoldást kínál minden típusú PSD2-specifikus tanúsítvány ellenőrzésére. Az eszköz képes a tanúsítványban szereplő szervezetet, a tanúsítvány lejáratát, visszavonását, típusát, megfelelőségét és minden egyéb paraméterét ellenőrizni.

A tanúsítványellenőrző eszközkészlet alkalmas a tanúsítvány ellenőrzésén túl, elektronikusan hitelesített dokumentumok ellenőrzésére is, akár bélyegző tanúsítvánnyal történő aláírás esetén is.

Várjuk kérdéseit a szolgáltatással kapcsolatban!

Scroll to Top